Om oss

På grund av utseendet på ett stort antal online butiker i nätverket är det ganska enkelt att köpa steroider. Idrottsmannens enda uppgift i denna situation är att välja en pålitlig återförsäljare.

Köp steroider i Sverige

Idag vet varje idrottare vad dessa läkemedel används för. Pålitlig information om dem är dock knapp. Detta faktum blir oftast orsaken till olika biverkningar. Steroider är derivat av testosteron. Genom att ta dem ökar koncentrationen av det manliga hormonet, som är en av de starkaste anabola, kraftigt i kroppen.
 
I denna situation accelereras processerna för att få muskelmassa, styrkeegenskaperna ökar, fettreserverna bränns aktivt. Men varje steroid är utformad för att lösa ett specifikt problem. Inte alla är lämpliga för vinst i massa. Så innan du köper en steroidcykel måste du bestämma dig för uppgiften.

Vi uppmärksammar dig:

  • INJEKTIONSTEROIDER
  • MUNTLIGA STEROIDER
  • POSTKURSTERAPI
  • Hudpreparat
  • Sexuell hälsa

Hur man tar steroider

Alla AAS måste användas i enlighet med instruktionerna. Dessa läkemedel påverkar arbetet i det endokrina systemet och med överskottsdoser eller andra fel. Detta är det som kan orsaka biverkningar. Alla steroider kan delas in i två grupper: kort och lång åtgärd. Läkemedel i tabletter, liksom några injicerbara, tillhör det första, detta innebär att du borde ta dem ofta.
 
Med läkemedel med förlängd frisättning är situationen annorlunda. De kan administreras en eller två gånger i veckan. Den första gruppen innehåller alla tabletterade steroider, liksom Winstrol. Nandrolone fenylpropionate, testosteron propionate och andra. Bland de långvariga, deca, testosteron enthate, primobolan, såväl som boldenone är mest populära.

Fördelar och nackdelar med steroider

Bland fördelarna med AAS bör det noteras:

  • Möjligheten att öka effektparametrarna.
  • Förbättra skarvarna.
  • Snabb förstärkning av muskelmassa.
  • Aktiv förbränning av fettreserver.
  • Acceleration av återhämtningsprocesser i kroppen.

 
Steroider har mycket mer positiva egenskaper och nu har vi bara noterat de viktigaste. Du bör dock vara medveten om möjliga biverkningar. Dessa inkluderar gynekomasti, akne, undertryckning av syntesen av naturligt testosteron, en ökning av blodtrycket.

Frakt och betalning

Vi levererar din beställning till alla regioner i Sverige på kort tid. Leverans utförs med posten eller med kurir. Välj den betalningsmetod som är bekväm för dig.

Lagra garantier

Den bästa garantin för vårt onlineapotek är recensioner. De finns på forumet för vår webbplats och andra populära specialiserade webbresurser. Vi säljer endast originalprodukter som har tillverkats av ledande läkemedelsföretag. Alla nödvändiga certifikat finns tillgängliga.

Expertråd

Nybörjare inom idrotten har ofta inte tillräckligt med grundläggande kunskaper inom farmakologi. Du kan adressera våra frågor med våra frågor till konsulter. Alla är aktiva idrottare. Deltar i olika turneringar. Observera att all samråd är gratis.