Om oss

Att köpa steroider har blivit mycket enklare i dag, tack vare den snabba tillväxten av ett stort antal steroidbutiker på nätet. Som ett resultat av detta är idrottsutövarens huvudansvar idag att välja en pålitlig och pålitlig leverantör.

Köp Steroider i Sverige

Idag är alla idrottare medvetna om syftet med dessa läkemedel, men det finns få tillförlitliga uppgifter om dem. Denna verklighet har varit den främsta källan till de många negativa effekter som människor upplever.

Steroider är testosteronföreningar som är bland de mest kraftfulla anaboliska ämnena. Koncentrationen av manliga hormoner i kroppen ökar dramatiskt när dessa tas.

Denna mekanism resulterar i en snabb ökning av muskelmassan och förbättrad styrka samtidigt som fettdepåerna aktivt förbränns. Eftersom varje steroid är tänkt att hantera ett visst tillstånd är inte alla lämpliga för bulk gain. Som ett resultat av detta bör du, innan du förvärvar din föredragna läkemedelsprodukt, se till att substansens effekter motsvarar cykelns förväntade resultat.

Vi är specialiserade på:

Expertrådgivning

Oerfarna idrottare saknar ofta grundläggande farmakologisk kunskap och förståelse.

Därför kan du ställa alla dina frågor till våra experter, som alla är aktiva idrottare som deltar i olika tävlingar. Tänk på att alla konsultationer är helt gratis!

Produktgaranti

Vi säljer endast äkta medicinska produkter från välrenommerade läkemedelsföretag.

Alla nödvändiga intyg finns tillgängliga för inspektion.

Frakt och betalning

Du kan välja mellan olika enkla betalningsmetoder.

Beställningar levereras snabbt till alla delar av Sverige. Leverans sker med vanlig post eller med expressbud.

Hur man tar steroider

Alla androgena-anaboliska steroider (AAS) måste användas i enlighet med tillverkarens riktlinjer. Dessa mediciner stör det endokrina systemets funktioner, och om man tar mer än den tillåtna dosen eller gör andra misstag kan det leda till negativa bieffekter. Det finns två typer av steroidåtgärder: kortsiktiga och långsiktiga.

Den första gruppen omfattar både tabletter och injektionsläkemedel. Det innebär att de måste tas oftare. Alla orala steroider, liksom Stanozolol, Oxandrolon, Oxymetolon och andra, hör till denna kategori.

Med läkemedel med förlängd frisättning (injicerbara steroider) är situationen dock helt annorlunda, och de behöver bara ges en eller två gånger i veckan. Deca, Testosteron Enanthate, Primobolan och Boldenone är de mest populära av dem.

För- och nackdelar med steroider

Följande är några av fördelarna med AAS:

  • Möjligheten att öka effektparametrarna;
  • Förbättrat ledtillstånd;
  • Ökad muskelhypertrofi på kort tid;
  • Förbränning av fettdepåer regelbundet;
  • Kroppens återhämtningsprocesser påskyndas.

Steroider ger en mängd andra fördelar, och vi har bara berört de viktigaste av dem här. Du bör dock vara medveten om de potentiella negativa effekterna, som inkluderar gynekomasti, akne, hämning av den naturliga testosteronsyntesen och en ökning av blodtrycket.